Junioriotteluharjoitus - Pro ryhmä

Junioriotteluharjoitus on tarkoitettu juniorikilpailuissa aktiivisesti käyville tai kilpailemisesta kiinnostuneille junioreille. Suositusminimi-ikä 10 vuotta ja suositus minimivyöarvo on oranssi juniorivyö. Poikkeukset lajipäällikön luvalla.

Otteluharjoituksissa pyritään fyysisesti normaaliharjoituksia rankempiin treeneihin. Peruslyönnit ja potkut tulee osata, että harjoituksesta saa kaiken irti.

Junioreiden 10-17v otteluharjoituksia pidetään tiistaisin 16.00-17.00. 

13-18-vuotiaille pidetään sparriharjoitukset sunnuntaisin 19.30-21.00.

(Omat suojat mukaan)

Harjoituspaikka:

Uusi sali Jäkälätie 2

00730 HELSINKI

Sisäänkäynti talon sivulta.

Parkkipaikkoja löytyy salin edestä neljä kappaletta. Junaparkille matkaa on kävellen kolme minuuttia. Lisäksi tien varressa on lyhytaikaisia parkkipaikkoja.

Harjoitusohjelma kilpailijoille

Katso ohessa harjoitussuunnitelma kilpailijoille kauden osalta. Huomioi, että osa harjoituksista on rajattu Karateliiton valmennusryhmissä harjoitteleville tai URHEA toiminnassa mukana oleville. Tiistain voimaharjoitus on tarkoitettu kesällä Juhan voimaharjoituksissa mukana olleille kisaajille.

Leirit ja kilpailut:

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu MyClubin kautta, jollei toisin mainita.

Muihin kilpailutapahtumiin ilmoittautuminen itsenäisesti. Tieto osallistumisesta tulee tehdä lajipäällikölle.

Kilparyhmään osallistuvien edellytetään osallistuvan myös seuran perusharjoituksiin (kihon, paritekniikat, wadoryu katat) omassa ikäryhmässään. Lisäksi 12 vuotta täyttäneet voivat valmentajan suostumuksella  osallistua aikuisten otteluharjoituksiin maanantaisin klo 18.00-20.00. Kokeneemmat voivat myös osallistua alueharjoituksiin torstaisin sekä alueleireille Lahdessa. Näistä saat lisätietoa: karateliitto.fi -sivuilta.

Ilmoitustaulu

 

 

 

Ilmoittaudu Myclubissa kilpailuihin. Seura ilmoittaa edelleen yhteisesti kilpailijat tapahtumiin.

Mikäli osallistut muihin kilpailutapahtumiin, ilmoitathan siitä etukäteen lajipäällikölle.

 

 

 

Yhteystiedot lajipäällikköön osoitteesta erankarate@gmail.com.