Tuotteet

Seuratekstiilit ja seuratuotteet

Tapanilan Erä Karate ry:llä on myynnissä seuratuotteita, esimerkiksi verryttelypuku, pipo ja t-paita. Yhteistyökumppanimme seuratekstiileissä on Stadium Teamsales. Erän Karaten tuotteita voi ostaa Tammiston Teamsalesista yksittäin verkkokaupan kautta. Ohessa on esitteemme ja sen mukaisia tuotteita on tarjolla Erän Karaten logolla.

Stadium mallisto

Teemme vuosittain myös yhteistilauksia mm. verkkareihin ja t-paitoihin. Yhteistilauksista tiedotetaan kuukausikirjeessä. Seuraava yhteistilaus tullaan toteuttamaan keväällä 2021..

Ostamalla seuratuotteita tuet seuran toimintaa.

Arawaza -karatetekstiilit

Seuramme myy Arawaza-karatetekstiilejä. Lue lisää ja sovi tuotteiden esittelystä

Karateheijastin

Tapanilan Erän Karatella on myynnissä karateaiheinen heijastin hintaan 4 euroa. Heijastimen voi tilata sähköpostitse: erankarate@gmail.com.

Karatepassi - harjoitustiedot talteen

Karatepassin tarvitset, kun olet suorittanut aikuisten alkeiskurssin tai siirryt junioreista aikuisten harjoitusryhmään. Juniorin, joka kilpailee paljon, kannattaa hankkia Karateliiton karatepassi jo juniori-iässä. Muutoin jaos jakaa kidseille ja junioreille junioreiden harjoituskirjan, jota käytetään kids- ja juniori-iän ajan. Kidseille lisäksi jaetaan Panda-passi ensimmäisen harjoitusvuoden aikana.

Vakuutus - varmistathan oman harjoittelun

Karateliiton vakuutus kannattaa ottaa turvaamaan harjoittelua. Tapanilan Erä Karate Ry ei vakuuta harrastajia harjoitusten tai kilpailujen aikana, vaan harrastajan tulee varmistaa oma vakuutusturva. Lisätietoja Karateliiton vakuutuksesta saat: www.karateliitto.fi