Soveltava karate - Kingit

Erän Karaten soveltava karate -ryhmä Kingit on suunnattu lapsille ja nuorille, joilla on erityistä tuen tarvetta esimerkiksi liikkumisessa, ymmärryksessä, puheen tuottamisessa, aistien toiminnassa, suureen ryhmään sopeutumisessa tai tarvitsee jostain syystä enemmän aikaa asioiden oppimiseen. Harjoituksissa otetaan huomioon lasten ja nuorten yksilölliset tarpeet sekä toimintakyky. 

Harjoituksissa voi myös olla mukana läheinen tai avustaja, joka saa harjoitella mukana ilmaiseksi.

Tavoitteena on saada positiivisia ja iloisia kokemuksia liikunnasta, ja kenties jossain vaiheessa myös kilpailemisesta, karaten parissa.

Tule rikastuttamaan kokemusmaailmaasi ja kohottamaan kuntoasi karaten kautta.

Jos et ole 9-19 vuoden ikähaitarin sisällä, mutta sinua kiinnostaa soveltava karate, kysy lisää alla olevasta meiliosoitteesta. 

Tunnin rakenne

Jokaisen Kingit -harjoituksen tavoitteena on saada positiivisia ja iloisia kokemuksia liikunnasta. Harjoitukset ovat tämän vuoksi erilaisia, vaikkakin jokainen harjoitus sisältää seuraavat osuudet:

  • Aloitus
  • Lämmittely 
  • Tekniikka-osuus
  • Loppuverryttely
  • Lopetus

Ilmoittautuminen & kokeilu

Ilmoittautuminen tapahtuu seuramme Myclubin kautta.

Otamme yhteyttä teihin, ja sovimme milloin pääsette kokeilemaan Kingit -ryhmän toimintaamme. Tulostakaa lomake ja täyttäkää se ensimmäiselle kokeilutunnille saapuessanne.

Jos innostutte kahden viikon kokeilujakson jälkeen Kingit-ryhmän toiminnastamme ja voimme tarjota teille tarvitsemaanne tukea karaten avulla, laskutamme kurssimaksun 160€.

Harjoituspaikka ja -aika

Harjoitukset pidetään tiistaisin osoitteessa Jäkälätie 2 00730 HELSINKI.

Sisäänkäynti talon sivulta.

Parkkipaikkoja löytyy salin edestä neljä kappaletta. Junaparkille matkaa on kävellen kolme minuuttia. Lisäksi tien varressa on lyhytaikaisia parkkipaikkoja.

Harjoituksia ei pidetä seuraavina sunnuntaipäivinä:

vko 8 hiihtoloma

Pääsiäinen

Äitienpäivä

Syysloma

Isänpäivä

Lisätietoja Kingit -ryhmän toiminnasta saa myös

  • sähköpostitse osoitteesta erankarate@gmail.com
  • puhelimitse numerosta 045 78345177
  • Tämän toiminnan käynnistämiseen olemme saanut Opetus- ja Kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea