Hei arvoisa karaten ystävä,

 

Tervetuloa Tapanilan Erä karate ry:n kotisivuille. Esittelemme sivuillamme lajimme, seuramme historian sekä ajankohtaisten asioiden lisäksi iloisia ja innostuneita jäseniämme.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden kehittyä karaten parissa iloisessa ympäristössä osaavien ohjaajien ohjauksessa.  Seurana haluamme kehittää seuramme lisäksi lajia eteenpäin niin Suomessa kuin maailmalla, minkä vuoksi järjestämme vuosittain 1-2 avointa huippuseminaaria maailman johtavien valmentajien toimesta.

Järjestämme myös seuramme ohjaajien toimesta viikkoharjoitusten lisäksi mm.: leirejä, tyky-päiviä, ohjaajakoulutuksia, perhekarate-tunteja ja karatesynttäreitä niin jäsenille kuin ulkopuolisille tahoille.

Uusille harrastajille tarjoamme alkeiskurssin puolivuosittain sekä viikottain kertamaksutunteja. Toivotan sinut tervetulleeksi seuramme harjoituksiin.

Tatamilla tavataan!

Nea Vallenius

Tapanilan Erä Karate ry pj

Tapanila Erä Karate ry

 

Tapanilan Erä Karate ry on perustettu 21.12.2018 toteuttamaan Tapanilan Erän karatejaoksen toimintoja. Se on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista karateseuroista. Viikoittain Tapanilassa karatea harrastaa yli 350 karatekaa kolmesta vuodesta ylöspäin.

NuoriSuomi Sinetin seura on saanut 1990-luvun lopulla merkkinä ansiokkaasta juniorityöstä. Tällä hetkellä Tapanilan Erä Karate ry on yksi Suomen Tähtiseuroista sekä lasten ja nuorten osalta että aikuisten harrastustoiminnan osalta.

Koulutettuja ohjaajia seurassamme on reilut 40. Kaikki ohjaajat ja seura-aktiivit toimivat vapaaehtoistyöntekijöinä ohjatessaan harjoituksia ja valmentaessaan. Seuran ensimmäinen palkattu työntekijä, lajipäällikkö, aloitti työnstä 1.1.2017.

Tapanilan Erä Karate ry on menestynyt kilpailutoiminnassa sekä junioreiden että aikuisten puolella. Sillä on useita kilpailijoita mukana Suomen Karateliiton maajoukkuevalmennuksessa.

Tietosuojaseloste

Harjoituspaikka

Harjoittelemme omalla salilla Jäkälätie 2:ssa Tapanilassa. Tutustuthan dojomme (salin) etikettiin ja järjestyssääntöihin.

Dojo etiketti

Salin järjestyssäännöt

Yleiset pelisäännöt

  • Yhdessä tekeminen
  • Seuramme toiminta on päihteetöntä ja terveellisiä elämäntapoja korostavaa.
  • Lasten ja nuorten sekä huoltajien päihteiden käyttöön on nollatoleranssi kilpailu- ja leirimatkoilla.
  • Tupakka- ja muut nikotiinituotteet ovat kiellettyjä lasten ja nuorten toiminnassa
  • Noudatamme kansallisia ja kansainvälisiä antidoping-säännöstöjä dopingin ehkäisemiseksi.