Junioriotteluharjoitus - Pro ryhmä

Junioriotteluharjoitus on tarkoitettu juniorikilpailuissa aktiivisesti käyville tai kilpailemisesta kiinnostuneille junioreille. Suositusminimi-ikä 10 vuotta ja suositus minimivyöarvo on oranssi juniorivyö. Poikkeukset lajipäällikön luvalla.

Otteluharjoituksissa pyritään fyysisesti normaaliharjoituksia rankempiin treeneihin. Peruslyönnit ja potkut tulee osata, että harjoituksesta saa kaiken irti.

Junioreiden otteluharjoituksia pidetään torstaisin 16.30-17.30 tatamilla 3. 

(Omat suojat mukaan)

Syksyn 2018 harjoitusohjelma kilpailijoille

Katso ohessa kevään harjoitussuunnitelma kilpailijoille kauden osalta. Huomioi, että osa harjoituksista on rajattu Karateliiton valmennusryhmissä harjoitteleville tai URHEA toiminnassa mukana oleville. Karateliiton leirien aikaan harjoitukset ovat suunnattu nuoremmille. Tiistain voimaharjoitus on tarkoitettu kesällä Juhan voimaharjoituksissa mukana olleille kisaajille.

Kevät 2018

Pistariharjoituksiin mukaan omat pistehanskat ja mielellään idealisiteet.

Huomioi, että pistariharjoitusta varten seura ei ole varannut tiloja, vaan jokainen harjoittelija maksaa kertamaksun (5eur/20 eur/kk) Tapanilan Urheilukeskuksen kassalle.

Kevätkauden leirit ja kilpailut:

 

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu MyClubin kautta, jollei toisin mainita.

Muihin kilpailutapahtumiin ilmoittautuminen itsenäisesti. Tieto osallistumisesta tulee tehdä lajipäällikölle.

Kilparyhmään osallistuvien edellytetään osallistuvan myös seuran perusharjoituksiin (kihon, paritekniikat, wadoryu katat) omassa ikäryhmässään. Lisäksi 12 vuotta täyttäneet voivat valmentajan suostumuksella  osallistua aikuisten otteluharjoituksiin maanantaisin klo 18.05-19.30. Lukiolaisille on tarjolla torstaisin aamuharjoitukset Myllypuron Liikuntamyllyssä. Kokeneemmat voivat myös osallistua alueharjoituksiin keskiviikkoisin sekä alueleireille Lahdessa.

Ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Yhteystiedot lajipäällikköön osoitteesta erankarate@gmail.com.