Tuotteet

Seuratekstiilit ja seuratuotteet

Tapanilan Erän karatejaoksella on myynnissä seuratuotteita, esimerkiksi tuulipuku, pipo ja t-paita. Yhteistyökumppanimme seuratekstiileissä on Stadium Teamsales. Erän Karatejaoksen tuotteita voi ostaa Tammiston Teamsalesista yksittäin. Ohessa on esitteemme ja sen mukaisia tuotteita on tarjolla Erän Karatejaoksen logolla.

Stadium esite

Teemme vuosittain myös yhteistilauksia mm. verkkareihin ja t-paitoihin. Yhteistilauksista tiedotetaan kuukausikirjeessä. Seuraava yhteistilaus tullaan toteuttamaan keväällä 2018.

Ostamalla seuratuotteita tuet Karatejaoksen toimintaa.

Varastossamme on tällä hetkellä seuraavia tuotteita tarjolla

Puma-tuulipuku (musta-sininen)

Lasten koot:

128cm, 140 cm, 152cm, 160cm

Aikuisten koot:

S, L ja XL

Tuulipuvun hinta on 100 eur. Sen voi tilata sähköpostitse: erankarate@gmail.com

Karatepipot

Puma pipo (musta-valkoinen) - 15 eur

Pipo (Stadium/musta) - 10 eur

Pipoja voi tilata sähköpostitse: erankarate@gmail.com

Karateheijastin

Tapanilan Erän Karatejaoksella on myynnissä karateaiheinen heijastin hintaan 5 euroa. Heijastimen voi tilata sähköpostitse: erankarate@gmail.com.

Karatekaulaliina

Tapanilan Erän Karatejaoksella on myynnissä karatekaulaliina (musta/fleece) hintaan 10 eur. Kaulaliinan voi tilata sähköpostitse: erankarate@gmail.com

Karatepassi - harjoitustiedot talteen

Karatepassin tarvitset, kun olet suorittanut aikuisten alkeiskurssin tai siirryt junioreista aikuisten harjoitusryhmään. Juniorin, joka kilpailee paljon, kannattaa hankkia Karateliiton karatepassi jo juniori-iässä. Muutoin jaos jakaa kidseille ja junioreille junioreiden harjoituskirjan, jota käytetään kids- ja juniori-iän ajan. Kidseille lisäksi jaetaan Panda-passi ensimmäisen harjoitusvuoden aikana.

Vakuutus - varmistathan oman harjoittelun

Karateliiton vakuutus kannattaa ottaa turvaamaan harjoittelua. Karatejaos ei vakuuta harrastajia harjoitusten tai kilpailujen aikana, vaan harrastajan tulee varmistaa oma vakuutusturva. Lisätietoja Karateliiton vakuutuksesta saat: www.karateliitto.fi