Hei arvoisa karaten ystävä,

 

Tervetuloa Tapanilan Erän karatejaoksen kotisivuille. Esittelemme sivuillamme upean lajimme, seuramme historian sekä ajankohtaisten asioiden lisäksi iloisia ja innostuneita harrastajiamme, ohjaajiamme ja kilpailijoitamme.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden kehittyä karatessa monipuolisen harjoittelun avulla, jota lajimme vaatii, osaavien ohjaajiemme toimesta positiivisessa ympäristössä. Seurana haluamme kehittää jäseniemme ja seuramme lisäksi lajia eteenpäin niin Suomessa kuin maailmalla, jonka vuoksi järjestämme vuosittain harrastajille ja kilpailijoille 1-2 avointa huippuseminaaria maailman johtavien valmentajien toimesta.

Järjestämme myös seuramme taitavien ohjaajien toimesta harjoitusten lisäksi leirejä, ohjaajakoulutuksia, perhekarate-tunteja ja karatesynttäreitä  jäsenillemme sekä ulkopuolisille tahoille.

Uusille harrastajille tarjoamme alkeiskurssin kerran vuodessa, joka alkaa syksyisin. Toivotan sinut tervetulleeksi seuramme harjoituksiin.

Tatamilla tavataan,

Petri Packalén

Karatejaoksen pj

Tapanilan Erän karatejaos

Tapanilan Erän karatejaos on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista karateseuroista. Viikoittain Tapanilassa karatea harrastaa yli 350 5-60-vuotiasta karatekaa.

Tapanilan Erän karatejaos valittiin vuonna 2004 Suomen Karateliiton vuoden seuraksi. NuoriSuomi Sinetin jaos on saanut 1990-luvun lopulla merkkinä ansiokkaasta juniorityöstä. Tällä hetkellä Tapanilan Erän Karatejaos on yksi Suomen Tähtiseuroista.

Ohjattuja viikkoharjoituksia jaoksella on yli 25. Ohjaajia jaoksessa on reilut 50. Kaikki ohjaajat ja seura-aktiivit toimivat vapaaehtoistyöntekijöinä ohjatessaan harjoituksia ja valmentaessaan. Jaoksen ensimmäinen palkattu työntekijä, lajipäällikkö, aloitti työnstä 1.1.2017.

Tapanilan Erän karatejaos on menestynyt kilpailutoiminnassa sekä junioreiden että aikuisten puolella.

Tapanilan Erän Karatejaos on yksi lukuisista Tapanilan Erä Ry:n lajijaoksista. Tapanilan Erä Ry on vuonna 1933 perustettu monilajiseura. Tapanilan Erästä voit lukea lisää oheisen linkin kautta.

Rekisteriseloste