Ryhmät

Tapanilan Erän karatejaoksella on neljä eri harjoitteluryhmää: Karate Kids, juniorit, aikuiset ja Asahi. Ohessa on jokaisesta harjoitusryhmästä yleisesittely. Mikäli haluat tietää lisää kustakin harjoitusryhmästä lisää, klikkaa kyseistä harjoitteluryhmää, niin pääset ryhmän tarkempaan kuvaukseen.

Karate Kids

Karate Kids -ryhmä on tarkoitettu lapselle, joka aloittaa karateharrastuksen 5-6-vuotiaana. Karate Kidsit harjoittelevat kerran viikossa kahden vuoden ajan. Karate Kids-ryhmässä harjoitellaan pääsääntöisesti liikkumista ja karatea erilaisten leikkien avulla. Tavoitteena on innostaa lapsi liikkumaan ja kokemaan liikunnassa onnistumisen elämyksiä.

Juniorit

Lapsi voi aloittaa junioriryhmässä harjoittelun 7-12-vuotiaana. Alkeiskurssilla harjoitellaan kerran viikossa vuoden ajan ja alkeiskurssi päättyy juniori keltaisen vyön kokeeseen. Harrastus jatkuu tämän jälkeen vyövärin mukaisessa ryhmässä. Alkeiskurssin jälkeen lapsella on harjoituksia 1-3 kertaa viikossa.

Aikuiset

Aikuisten ryhmässä harjoittelevat 13 vuotta täyttäneet harrastajat. Aikuisten ryhmiä on kolme; alkeisryhmä, alemmat ja ylemmät vyöt. Harrastajien ikäjakauma on noin 13-60 vuotta.
Aikuisten ryhmissä jokainen harjoittelee omien tavoitteidensa mukaan. Tavoite voi olla kunnon kohentaminen, itsepuolustuksen oppiminen, kilpaileminen tai jokin muu.