Karateliiton passi

Hanki karatepassi dokumentoimaan karateharrastuksesi. Karatepassin tarvitset viimeistään aikuisten oranssinvyön kokeeseen osallistuessasi. Mikäli kilpailet tai käyt paljon leireillä, kannattaa passi hankkia jo tätäkin aiemmin.

Karatepassia varten tarvitset:

  • 1 valokuvaa
  • 27,50 € maksu mieluiten MobilePaylla numeroon 12883 (Tapanilan Erä Karate Ry)
  • seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika ja paikka, osoite,
    ammatti, karaten aloitusvuosi ja vyöarvo

Toimita kuvat ja oheiset tiedot sähköpostitse (erankarate@gmail.com) Maijalle tilauksen yhteydessä. Voit jättää passitilauksen harjoitusten ohjaajalle tai suoraan Maijalle, joka toimittaa passin n. viikon kuluessa tilauksesta.

Karateliiton vakuutus

Karateliiton vakuutus kannattaa

Huolehdithan omasta vakuutusturvasta harrastuksessasi? Tapanilan Erä Karate ry ei vakuuta harrastajia, vaan jokaisen tulee varmistaa vakuutusten kattaminen itsenäisesti. Kamppailulajin harrastamisen kattavan vakuutuksen saat kätevästi Suomen karateliitosta www.karateliitto.fi. Ohessa on seuran ohjeistus vakuutuksen ja lisenssin hankkimiseen sekä Pihlajalinnan sovelluksen lataamiseen.

Karateliiton lisenssivakuutuksen avulla varmistat, että jos jotain ikävää tapahtuu, on hoitoon pääsy turvattu. Suomen Karateliiton kautta otetun vakuutuksen vakuuttaa Pohjola. Huomioithan, että jos kilpailet, saat   Suomen Karateliiton kautta otetun vakuutuksen mukana myös kilpailulisenssin.