26.08.2024

Lokakuun kuukausikirje

Hei,

Kuukausikirje lähetetään kuun taitteessa ja kirjeessä kerrotaan kerrotaan mm. tulevista tapahtumista eri ikäryhmillä. Maltathan lukea viestin ja tarvittaessa vedäthän minua hihasta salilla/lähetät sähköpostia taikka soitat 045-78345177, mikäli jokin asia jäi mieltä askarruttamaan. Puhelimitse saat parhaiten kiinni maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15 (lokakuussa torstaisin klo 14-15). Mikäli en pysty vastaamaan, niin jätäthän viestin, jotta voin soittaa takaisinpäin. Syyslomaviikolla parhaiten tavoitat minut torstaina ja perjantaina.

Syyskausi on käynnistynyt vauhdikkaasti ja kuukausi on vierähtänyt nopeasti harjoitusten parissa. Osassa harjoituksia on tatami täynnä harrastajia ja tämä osaltaan asettaa haasteita parkkipaikallemme. Salin edessä on 5 parkkiruutua. Huomioithan, että hätäpoistumistiet tulee olla aina vapaina ja niiden eteen ei saa pysäköidä autoa. Mikäli salin edustan parkkiruudut ovat täynnä, niin Jäkälätie 8 kohdalla on junaparkki, jossa on pääsääntöisesti aina tilaa. Kiitos huomaavaisuudesta!

Syysloma 14.-20.10.

Harjoituksia ei pidetä millekään ryhmälle koulujen syyslomalla.

Syyslomalla kaikilla on mahdollisuus osallistua seuran talkootyöhön Tikkurilassa perjantaina ja lauantaina (18.-19.10.). Muutaman tunninkin apu on arvokasta. Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan Myclubissa.

Karatekuvaus 22.10.

Heti syysloman jälkeen tiistaina on salilla harjoitusten yhteydessä karatekuvaus. Express-kuva tulee ottamaan ryhmä- ja yksilökuvia. Sinulla on mahdollisuus ottaa karatekuva itsestäsi/lapsestasi kuvauksen yhteydessä. Lue lisää Myclubista.

Vältetään pöpöjen jakaminen salillamme

Mediasta olemme saanut lukea, että syksy saattaa olla hankala tartuntatautien osalta. Huomioithan tämän ja maltathan sairastaa mahdollisen taudin kotona. Muistetaan aina hyvä käsi- ja jalkahygienia salille tullessa ja sieltä poistuttaessa. Paluusta harjoitteluun taudin jälkeen voit lukea lisää: https://terveurheilija.fi/wp-content/uploads/2023/08/Toiminta-infektion-ensioireiden-ilmetessa.pdf ja https://terveurheilija.fi/wp-content/uploads/2023/08/Infektioiden-ehkaisy.pdf

Tutustuthan myös dojon (salin) sääntöihin ohessa: https://erankarate.fi/uimages/file/Salin%20etiketti_taulu_400x500_310723.pdf

 Karatekummi -toiminta

Seuramme haluaa, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus harrastaa ja liikkua. Tukemalla lasten ja nuorten harrastustoimintaa karatekummina, mahdollistat harrastamisen ihan jokaiselle. Lisätietoja saat ohesta: https://erankarate.fi/ohjaajat-230.html

Tukea voi anoa seuraavan kerran marraskuussa 2024 tammikuussa 2025 alkavalle kevätkaudelle. Tästä tiedotamme syksyn aikana lisää.

Syksyllä 2024 tuen avulla tuemme kahden lapsen syksyn harrastustoimintaa. Kiitos paljon lahjoittaneille tämän mahdollistamisesta!

Harjoittelun ja harrastamisen vakuuttaminen

Seura ei vakuuta harrastajia. Turvaathan oman harjoittelun vakuutuksella. Tähän Pohjola tarjoaa kattavan vaihtoehdon Karateliiton kautta. Pohjolan vakuutuksen turvin voit asioida vaivattomasti yhden luukun periaatteella Pihlajalinnassa. Lue ohessa ohjeistus aiheesta ja tuet seuraamme lataamalla Pihlajalinnan apin ja asioimalla Pihlajalinnassa:

https://erankarate.fi/ajankohtaista/uutiset/turhaa-harjoittelu-vakuuttamalla-ja-tue-seuraa-lataamalla-pihlajalinna-sovellus

 Kidsit- ja juniorit

Lapsille suunnattuja tapahtumia syksyn aikana viikkoharjoitusten lisäksi:

  • Karatekuvaus salilla tiistaina 22.10.2024 – katso lisätiedot Myclubista
  • Salikilpailut torstaina 5.12.2024 5-12-vuotiaille klo 16.30 -->

 Kilpailijat

Kilpailijoiden ja kilpailemisesta kiinnostuneiden lasten ja nuorten harjoitukset jatkuvat maanantaisin (13v ja vanhemmat) ja torstaisin (10-18v)

Kilpailijoistamme Eleanor ja Hertta valittiin Karateliiton Talenttiryhmään syyskuun testileirin jälkeen. Leiritykset pidetään Pajulahdessa. Onnea kaksikolle!

syksyllä kilpaillaan Suomessa seuraavasti:

  • 5.10.2024 Tawastia Open - Hämeenlinna
  • 2.11.2024 Katana Shiai - Pajulahti
  • 16.11.2024 Finnish Open - Tampere

Aikuiset

Aikuisten värivöiden harjoitussuunnitelma löytyy täältä:  https://erankarate.fi/harjoituskalenteri.html

Aikuisille järjestetään syksyn aikana mm. seuraavia tapahtumia omalla salilla ja lähistöllä:

  • 22.10. Karatekuvaus salilla
  • 9.11. aikuisten leiripäivä
  • 23.11. aikuisten oranssi-ruskea vyökoe
  • 23.11. aikuisten pikkujoulut

Erinomaista lokakuuta ja syyslomaa sitä viettäville!

Tatamilla tavataan!


Takaisin