30.11.2023

Erän Karaten harrastusrahasto - haku on auki 1.-14.12.2023

Tapanilan Erä Karate ry tukee Erän Karate -rahaston varoilla vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harjoitusmaksuja sekä harjoitusvälinehankintoja. Tukea voi hakea myös kilpailutoiminnan kuluihin, kuten osallistumismaksuihin ja kilpailumatkoihin. 

Tukea voivat hakea kaikki vähävaraisten perheiden alle 21-vuotiaiden harrastamisen kustannuksiin, jotka harrastavat seurassa tai haluavat aloittaa harrastuksen seurassa. Hakijan tulee olla 15.1.2003 tai myöhemmin syntynyt.

Hakuaika kevätkaudelle 2024 on 1.12.–14.12.2023. 

Hakuajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Jaettavan tuen määrä on rajallinen ja tukea jaetaan määräajassa saapuneiden hakemusten perusteella. Tukirahat koostuvat rahastoon lahjoittajien rahastoon tekemistä lahjoituksista. Päätöksistä ilmoitetaan tuen hakijoille tammikuun aikana.

Tapanilan Erä Karate ry:n hallitus päättää tuen jakamisesta ja tuen saajista. Hakemuksen tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä tukea hakeneiden tai tukea saaneiden henkilöiden nimiä julkaista. Tuet maksetaan seuran tilille ja myönnetty tuki otetaan huomioon esimerkiksi harjoitusmaksujen laskutuksessa. Mahdolliset harjoitusvälinehankinnat korvataan laskua vastaan.

 

Hae tukea täyttämällä oheinen hakulomake

 

Lue lisää tuesta ja lahjoitusmahdollisuudesta täältä.

 


Takaisin