29.09.2020

Koronaviirukseen liittyvä ohjeistus

Toivomme, että oheisia ohjeita noudatetaan aina, kun harjoituksiin osallistutaan. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja päivitämme ohjeistusta tarvittaessa.

1. Ilmoittaudu aina harjoituksiin Myclubin kautta. Ilmoittautuminen päättyy pääsääntöisesti tuntia ennen harjoituksen alkua. (Perjantain klo 19 alkaviin harjoituksiin sekä viikonlopun harjoituksiin ilmoittautuminen päättyy aiemmin.)

2. Vain täysin terveenä voi osallistua harjoituksiin. Huomioithan, että puolikuntoisena ei saa tulla salille seuraamaan harjoituksia (poikkeus vamma, joka estää harjoittelun).

Vanhemmat eivät saa tulla harjoitustilaan seuraamaan harjoituksia. Vanhemmat odottavat lapsia salin ulkopuolella turvavälit huomioiden.

3. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ennen ja jälkeen harjoituksen pesemällä kädet sekä käyttämällä käsidesiä.

4. Vältä ylimääräistä oleskelua salilla ja pukuhuoneissa ennen ja jälkeen harjoituksen.

5. Ketään ei pakoteta pariharjoitteluun. Vaihtoehtona on aina harjoitella yksin peilin edessä. Suosittelemme THL:n suositusten mukaisesti kasvomaskin käyttöä pukuhuoneissa. Maskia voi käyttää myös harjoituksissa.

6. Mahdolliset harjoitusvälineet desinfioidaan aina harjoituksen jälkeen käyttäjän toimesta. Illan viimeisen harjoituksen jälkeen tatamialue luututaan kostealla.

7. Harjoitukset päättyvät 5-10 minuuttia ilmoitettua aiemmin, jotta voimme taata turvallisen siirtymisen harjoitustilasta ennen seuraavan ryhmän käynnistymistä.

Lisätietoja saat: erankarate@gmail.com ja Suomen Olympiakomitealta

Pidetään yhdessä huolta toisistamme!


Takaisin