03.12.2020

Blogi: lajipäällikön marraskuun terveiset

Ensiksi haluan kiittää meidän seuran vapaaehtoisia ohjaajia sekä hallitusta. Olette mahtavia ja teette upeaa työtä seuraamme kohtaan! Ilman teitä ei meidän seuratoiminta olisi mahdollista. Olethan muistanut kiittää seuratoimijaa? #kiitäseuratoimijaa

Marraskuun aikana ohjaajamme sekä hallituksen jäsenet ovat olleet erittäin joustavia ja muuttaneet suunnitelmia lennosta muuttuvien tilanteiden mukaan.

Varsin pitkälle päästiin syyskautta ennen kuin rajoitukset osuivat myös meidän toimintaan. Kiitos kaikille jäsenillemme ymmärryksestä. Loppukausi tavataan etänä harjoitusten merkeissä.

Kaiken koronakaaoksen keskellä olemme käynnistänyt kevätkauden työstön ja resurssien varmistamisen. Keväällä on tarjolla mielenkiintoisia uutuuksia sekä tuttua treeniä.

Harmillisesti joulukuun kivat yhteisölliset tilaisuudet jouduimme siirtämään. Pidetään peukkuja, että pääsemme niitä toteuttamaan kevätkaudella.

Hallitus käynnisti strategiatyön

Marraskuun puolivälissä käytimme lauantai-illan hallituksen kanssa strategiatyön käynnistämiseen. Käynnistimme hallituksessa strategiatyön kaudelle 2021-2024. Tätä jatketaan vielä joulukuun ajan ainakin. Valmista on tavoitteena saada vuodenvaihteen tienoilla.

Marraskuun aikana viimeistelimme toimintalinjan 2021-2024. Tämä on tänään julkaistu sivuillemme.

Hallitus on muutoinkin kokoontunut tiiviisti marraskuussa haasteellisen koronatilanteen vuoksi. On upeaa kuinka vastuullinen hallituksemme on.

Koulutusta = kehittymistä

Seuramme ohjaajia olemme kouluttanut aktiivisesti marraskuun aikana. Sensei Nash on jatkanut danien kouluttamista tekniikan opettamisessa eri taitotasoille, kaksi ohjaajaamme ovat ottaneet merkittäviä askeleita kohti valmentajuutta valmentaa kuin nainen ykköstason valmentajakoulutuksissa. Itse pääsin osallistumaan seuran puheenjohtajan, Nea Valleniuksen, kanssa Kuortaneella kuun taitteessa pidettyyn valmentaa kuin nainen -huippuvalmentajaseminaariin yhdessä kamppailulajien ja palloilulajien valmentajien kanssa.

 


Takaisin