03.11.2020

Blogi: lajipäällikön lokakuun terveiset

Lokakuussa päästiin pitkästä aikaa takaisin kilpatatameille, kun Suomen Karateliitto järjesti kahdet kansalliset kilpailut. Kilpailutoiminnan käynnistäminen uudelleen on erittäin tärkeää nuorille kisaajillemme, jotta motivaatio harjoitteluun säilyy. Itse toimin kilpailuissa tuomarina. Tuomaritoiminta on minulle harrastus ;)

Lokakuussa seuramme hallitus kokoontui kertaalleen, mutta kommunikoimme useaan kertaan viikottain koko hallituksen voimin ja mm. päivitämme aktiivisesti tietoa koronatilanteen vaikutuksista harjoitteluun ja ohjeistuksiin.

Syyslomaviikkoa lukuunottamatta ohjaus- ja valmennustoimintani oli normaalia, eli ohjasin viikosta riippuen seuralle ja sen yhteistyökumppaneille 10-14 viikkoharjoitusta. Jatkoimme ESLU:n kanssa yhteistyössä Helsingin Kaupungin Terveysasemien tyhy-toimintaa toteuttaen liikuntahetkiä ulkona.

Normaaliviikkorutiineihin minulle kuuluu toki myös mm. harrastajien palveleminen, tiedotus, kirjanpidon valmistelu sekä muu toimistotyö ja salin siisteydestä huolehtiminen.

Syyslomaleiri oli huippujuttu

Testasimme omalla salillamme ensimmäistä kertaa yönylileirin järjestämistä. Tämän toteutimme syysloman lopulla. Mukana oli 19 lasta ja minun apunani kolme nuorta. Osallistuneet lapset olivat tyytyväisiä tapahtumaan. Itselleni isoin onnistuminen oli se, että saatiin kaikki lapset nukkumaan salilla (osa enemmän, osa vähemmän). Pakko myöntää, että seuraavan viikon olin ´hiukan´ väsynyt valvomisesta. Lapset olivat sitä mieltä, että ens kerralla useampi yö vietetään putkeen salilla.

Kuukausi päättyi Halloween tunnelmaan ja ohjaajakoulutuksiin

Loka-marraskuun taitteessa piti alunperin olla tyylisuuntaleiri. Koronatilanteen vuoksi leiri peruttiin ja muutettiin ohjaajakoulutukseksi. Koulutukseen osallistui 13 ohjaajaamme. Koulutus toteutettiin Zoomin välityksellä Amerikasta käsin.

Koulutusta ennen järjestettiin junioreille Halloween harjoitukset. Harjoitukseen sai pukeutua ja oli upea huomata kuinka ohjaajamme heittäytyivät itse mukaan hulluttelemaan.

 


Takaisin