02.10.2020

Blogi: lajipäällikön elo-syyskuun terveiset

Elokuu meni vauhdikkaasti

Elokuu kului vikkelästi syksyä suunnitellessa, harjoituksia ohjatessa sekä erilaisia tapahtumia toteuttaessa.

Koulutusta, koulutusta, koulutusta

Elokuu käynnistyi ohjaajien ja aikuisharrastajien kehonhuollon koulutuksella. Koulutus sisälsi kaksi 2,5h settiä. Koulutuksen opettajana toimi Fatima Witick. Kaikki osallistujat saivat paljon vinkkejä sekä omaan kehonhuoltoon että harrastajille toteutettaviin harjoitteisiin.

Tämän lisäksi elokuussa käynnistyi Jamboree leiripäivät kata jamboreella. Kumitejamboreen vuoro oli syyskuun alussa. Molemmat olivat onnistuneet tapahtumat ja toivotaan, että vastaavanlainen tapahtuma saa myöhemmin jatkoa.

Ohjaajien tapaaminen toteutettiin niin ikään elokuussa. Tapaamisessa käytiin läpi tulevaa syksyä. Lisäksi ohjaajia koulutettiin kiusaamiseen puuttumiseen ja tulevaan seuran ohjeistukseen aiheesta.

Avoimet ovat omalla salilla

Elokuun lopussa toteutimme ensimmäistä kertaa omalla salillamme avoimet ovet. Tapahtuman yhteydessä juhlimme myös salimme 1v synttäreitä.

Tällä kertaa sää ei suosinut, mutta sateesta huolimatta avoimiin harjoituksiin tuli mukavasti kokeilijoita kaikille tunneille.

Aikuistoiminnan Tähtiseura -laatumerkki

Koronakevään aikana Suomen Karateliitto yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa myönsivät seurallemme aikuistoiminnan tähtiseura -laatumerkin. Karateliiton varapuheenjohtaja Harry Heinonen ojensi laatumerkin seuramme puheenjohtajalle avoimien ovien yhteydessä.

Syyskuu toi mukanaan ohjaustoiminnan lisääntymisen

Uusi syyskausi käynnistyi elo-syyskuun taitteessa. Toivomme todella, että seuratoimintaa voimme jatkaa syyskuun tapaan koko syyskauden. On ollut upeaa nähdä kuinka innokkaita harrastajamme ja ohjaajamme ovat olleet, kun kevään sulun jälkeen pääsemme kunnolla tatamille harjoittelemaan.

Syyskausi tarkoittaa itselleni kesää enemmän ohjaustoimintaa, kun eri kouluilla toteutettavat ryhmät käynnistyvät seuran harjoitusten lisäksi. Viikkotasolla ohjausta/valmennusta tulee 9-12 ryhmän verran viikosta riippuen.

Oman salin lisäksi viikottain ohjaan kolmella eri koululla. Näistä seura saa pienen korvauksen.

ESLU:n kanssa tyhyilemään

Pääsimme yllättäen mukaan Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun avuksi toteuttamaan Helsigin Kaupungin Terveysasemien työntekijöiden tyhytoimintaa. Syyskuun aikana toteutin tyhy-toimintaa neljälle terveysasemalle.

Videokirjaston laajennus etenee

Syyskuussa olen jatkanut myös videokirjaston videoiden editointia ja julkaisua. Tammikuussa on tavoitteena julkaista ensimmäinen alkeiskurssi, jonka voi toteuttaa 100% etänä. Saa nähdä onko tällaiselle tilausta.

 


Takaisin