22.11.2022

Talkootyö palkitsee

Erän Karatekat talkoissa

Erän Karate sai jo kolmannen toimeksiannon yhteistyökumppaniltamme Nylands svenska ungdosmförbundilta, jolle toteutimme lokakuun alussa kalusteiden siirtoja Vantaan Tikkurilassa järjestettyyn gaalailtaan liittyen.

Kuva: perjantaina valmista

Tämän talkookeikan toteutus tapahtui viikonlopun aikana kolmena eri päivänä, ja jotkut talkoolaisista olivat mukana koko viikonlopun, osa taas yhden päivän omien aikataulujensa mukaisesti. Hallin lattiaa suojaavat matot sekä pöydät, tuolit ja narikat sijoiteltiin paikoilleen ja gaalan jälkeen purettiin. Kalusteiden ollessa paikallaan, järjestäjät loihtivat karusta urheiluhallista pöytäliinojen ja kukkien sekä hienon valaistuksen avulla yllättävänkin juhlavan tilan! Saimme tehdystä työstä isot kiitokset, lauantai-iltana purkamaan tulleet sai kotiin vietäväksi kauniit kukat ja lisäksi seura nettosi tästä mukavan taloudellisen tuen.  Yhdessä tehden ja riittävällä porukalla per päivä työ oli hauskaa, sujuvaa ja loistavaa hyötyliikuntaa - josta hyötyi liikkuvien lisäksi myös seura. Ilmassa taisi olla järjestäjien lippujen ja hyväntahtoisen naljailun lisäksi työhanskoja, juomapulloja ja ripeän toiminnan siivittämänä ehkä jopa hiukan liikunnan tuomaa endorfiiniakin. Järjestävän tahon toimesta toteutui myös pienimuotoinen kielikylpy. Mukana talkooporukassa oli seuran aktiiveja laajalla skaalalla ja lisäksi useita perheenjäseniäkin joita ei (vielä) rivitreeneissä näy.  

Kuva: Lauantain talkooporukka

Reipas talkooporukkamme on aiemmin niittänyt mainetta mm. viime kesänä, jolloin olimme mukana 2000 hengen kuorolavan kokoamisessa ja purkamisessa Kansalaistorilla, elämys sekin . Mitä useampi karateka on käytettävissä esilaisiin talkootehtäviin, sitä monipuolisempia ja isompia keikkoja voimme jatkossa ottaa vastaan. Lähde siis sinäkin ensi kerralla iloisen talkooporukkaan, ja tuo kaverisikin! Lupaamme, että tarjolla on seuran ominaishuumoria, tekemisen meinikiä ja mukavaa yhdessäoloa, hyviä eväitä tietenkään unohtamatta. Tässä seurassa yhdessä tekeminen on aina hauskaa!

Yhteistyökumppaneillamme ja tukijoillamme on keskeinen rooli seuramme toiminnassa. Myös kaikki ideat uusista tukijoista ja yhteistyökumppaneista otetaan mielihyvin vastaan!

Saaduilla varoilla mahdollistamme monipuolisen palvelutarjonnan monille harrastajaryhmille, painoarvo erityisesti nuorissa harrastajissa, senioreissa ja erityisryhmissä.

Talkooporukkaan voit liittyä kertomalla halukkuudestasi Maijalle 045-783 45177 tai Katjalle 050-403 5450, jolloin sinut listätään talkoolaisten whatsapp-ryhmään.


Takaisin