24.11.2021

Seuraan kolme uutta 1.Dan vyöarvoa

Seuramme eteni JKF Wadokai Branch projektissa isoja harppauksia sunnuntaina 21.11.2021, kun seura piti sen historian ensimmäisen oman mustan vyön kokeen. Seura sai oman Branch statuksen Japanin Karateliiton (JKF) alaiselta Wadokai -organisaatiolta 2014. Yksi tärkeä tavoite oli, että seuramme voi toteuttaa omia dan-kokeita jollakin aikavälillä. Nyt tämä on vihdoin totta.

Vyökoetta arvioivat lajipäällikkö, Maija Laaksonen 4.dan, Lotta Keto 5.dan ja Johan Ossa 5.dan. Keto ja Ossa olivat kutsuttuina Ruotsista arvioimaan koetta.

Sunnuntain vyökoetta edelsi Lotta Kedon ohjaama leiri. Leiri järjestettiin omalle seuralle kiitoksena korona-ajan jaksamisesta. Luonnollisesti vyökokeeseen osallistuville leiri oli osa vyökoetta ja arviointia tehtiin osittain jo leirin aikana. 

Kuva: Leiriläiset Lotta Kedon leirillä 20.-21.11.2021

Sunnuntain vyökokeeseen osallistuivat Outi Kuvaja, Lasse Laitinen ja Kaj Oksanen. Vyökokeessa suoritettiin perustekniikkaosio, kataosio, paritekniikkaosio sekä otteluosio. Kullekin osiolle annetaan arviointi ja lopullinen vyönmyöntöpäätös tehdään kokonaissuorituksen mukaan. 

Kuva: vasemmalta: Petteri Heikkinen (kokelaiden opettaja), Kaj Oksanen, Lasse Laitinen, Outi Kuvaja, Johan Ossa, Lotta Keto ja Maija Laaksonen

Kolmikko suoriutui vyökokeesta erinomaisesti ja seuran historian ensimmäisessä vyökokeessa kaikki vyökoekokelaat saavuttivat tavoitteensa suorittaen 1.danin mustan vyön. 

Seura onnittelee uusia mustiavöitä!

 


Takaisin