31.01.2020

Blogi: lajipäällikön tammikuun terveiset

Tammikuu, huh huh - ihan hiki tulee, kun katson kuukautta taaksepäin. Pidin ennen vuodenvaihdetta pari viikkoa lomaa ja latailin akkuja perheen kanssa - tiesin, että tammikuu tulee olemaan työntäyteinen ja sitä se kieltämättä oli.

Uusi hallitus käynnisti toiminnan

Hallitus kokoontui tammikuussa kahdesti. Uudet hallituksen jäsenet ovat päässeet hyvin sisälle seuran hallitustyöskentelyyn osallistumalla kesästä lähtien kokouksiin kuunteluoppilaina.

Hallitus vastaa mm. toimintasuunnitelman toteuttamisesta budjetin sallimissa rajoissa. Edellisenä vuonna hallituksella oli iso työsarka uuden yhdistyksen perustamisessa sekä salihankkeessa. Nyt toivotaan seesteisempää vuotta ;)

HEL Open 2020

Tammikuun ensimmäiset viikot kuluivat toteuttaen 10.-12.1.2020 pidettyä HEL Open kilpailutapahtumaa ja leiriä. Osaltani vastasin tällä kertaa kilpailun aikana tuomarityöskentelystä. Kilpailua ennen vastasin tapahtuman suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä organisaatiotoimikunnan kanssa.

Kiitos vielä kerran vapaaehtoisille, jotka toteuttivat tapahtuman!

Leiritapahtuma lisäsi hieman työsarkaa aiempaan vuoteen verraten. Sunnuntaina, kun leiri saatiin päätökseen voin kertoa, että uni maitti ;)

Kevätkausi käynnistyi 13.1.2020

HEL Openin ohella tammikuussa työllisti isosti uusi kevätkausi. Yhteensä uusia kursseja pystyimme käynnistämään viisi. Uusimpana käynnistimme Hitaat & Onnelliset -ryhmän.

Kauden käynnistämiseen kuuluu tiettyjä rutiineja, jotka tulee saada valmiiksi ennen kuin ovet avataan. Näitä ovat mm. Harjoituskalenterin ja tarjonnan työstäminen, harjoitussuunnitelmien toteuttaminen jokaiselle harjoitusryhmälle, ohjaajaresurssien varmistaminen ja tarvittaessa rekrytointi, nettisivujen päivitys, jäsentiedotus, uusien kurssien mainostaminen ymymym. Osassa tässä ryhmien vastuuohjaajat auttavat minua ja osassa minä avustan ohjausryhmiä taikka toteutan työn itsenäisesti.

Oman salin toiminnan lisäksi sovin tammikuun alkuviikkojen aikana Kaupungin ryhmistä. Ohjaamme kolmena päivänä viikossa Easy Sport -erityiset ryhmiä kolmella eri koululla. Kaupungin tuntien lisäksi valmennan Kartanonkosken koululla URHEA yläkoulun yleisvalmennusta tiistaiaamuisin.

Viikottain ohjaan seuralle harjoituksia seuraavasti kevätkaudella:

ma 1h (Solakallion koulu)

ti 1h (Kartanonkosken koulu) ja 2,5 h  omalla salilla (kolme ryhmää)

ke 1 h seniorikarate ja vuoroviikoin 4 h omalla salilla (neljä ryhmää)

Lisäksi sovitusti ohjauksia torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Tammikuussa seuralle toteutin 22 ohjaus/vamennustapahtumaa kolmen viikon aikana.

Tammikuun toiseksi viimeisellä viikolla seura sai liikunnanopiskelijaharjoittelijan, Pinja Piirosen 10 viikoksi harjoitteluun. Pinja auttaa minua isosti harjoitusten ohjauksissa harjoittelunsa aikana.

Helmikuuta odotan innolla. Tiedossa on koululaisten hiihtolomaleiri. Koululaisten leirit ovat työllistäviä, mutta on mahtavaa viettää koko viikko lasten kanssa intensiivisesti. Se mahdollistaa lapsiin tutustumisen kunnolla ja lapset myös tutustuvat meihin leiriohjaajiin viikkoharjoituksia paremmin.

 


Takaisin