28.08.2019

Blogi: lajipäällikön elokuun terveiset

Heinäkuu ja loma menivät nopeasti. Elokuun myötä jatkuivat ohjatut harjoitukset aikuisilla ja kisaajillamme. 

Elokuun arvelin ennakkoon olevan työntäyteinen, mutta en ihan tällaista odottanut ;) Tähän mennessä työtunteja on kertynyt yli 200 ja kuuta on vielä jäljellä :).Tuntuu kuin koko kuukauden olisin enemmän ja vähemmän ollut epämukavuusalueella ja koittanut pitää jonkinlaisia lankoja käsissä uuden salin remontin etenemisen osalta. Onneksi seurassamme on valtavasti eri alojen ammattilaisia ja olen saanut apua aina sitä tarvittuani. Asiat etenevät ja ne on tehty hyvässä hengessä kaikkien tahtoessa varmistaa salin valmistumisen ajallaan.

Hallitus kokoontui kuun alussa

seuran hallitus kokoontui kuun alussa. Kuun aikana viimeisteltiin Karatejaoksen häntiä. Sannan (rahastonhoitaja) kanssa on työstetty kirjanpitoasioita mm. tapaamalla uutta kirjanpitäjäämme.

Hallituksen sisällä tehtiin vastuissa muutos. Nea otti puheenjohtajan kapulan Pepeltä, joka jatkaa varapuheenjohtajana. Yrittäjänä toimivan Pepen työkuorma oli liian suuri ja uusi sali ei sitä helpottanut, päinvastoin. Koko hallitus työskentelee huomattavia tuntimääriä viikottain seuran eteen.

Hallituksen jäsenistä Jyrki on ottanut ison roolin uuden salin osalta. Hän on käynyt lähes päivittäin varmistamassa töiden etenemistä, työstänyt salin ilmettä sekä ollut mukana aktiivisesti talkoissa.

Myös 1.1.2020 aloittavat uudet hallituksen jäsenemme (Arif ja Kaj) ovat osallistuneet aktiivisesti hallitustyöskentelyyn sekä uuden salin valmiiksi saattamiseen.

Uuden kauden suunnitelmat ja syksyn uudet kurssit

Elokuun ensimmäisen viikon minulla oli apunani kaksi nuorta kesätyöntekijää. Heidän avustuksella päivitettiin nettisivut syksyä varten, tehtiin inventaario harjoitusvälineisiin sekä seuratekstiileihin ja Arawaza -tuotteisiin. Lisäksi vastaanotimme tatamit uudelle salille.

Vastuuohjaajien tehtävänä oli toimittaa syksyn harjoitussuunnitelmat minulle niin, että niiden työstö olisi mahdollista elokuun alkupuolella. Syksyn harjoitussuunnitelmat ja viikkoharjoituskattaus näyttää erinomaiselta ja monipuoliselta. Kiitos siitä aktiivisille ohjaajillemme.

Lisäksi varmistui Helsingin Kaupungin tunnit ja Vantaan Urhea yläkouluvalmennus jatkui. Tulen ohjaamaan kolme viikkotuntia Easy Sport -erityiset -ryhmiä Solakallion -ja Malmin peruskoululla sekä tunnin fysiikkavalmennusta Vantaan Kartanonkoksen koululla.

Myös syksyn ohjaajakoulutukset sekä syksyn oman salin tapahtumat varmistuivat elokuussa. Näiden toteuttaminen on käynnissä ja suuri osa näistä on jo Myclubissakin.

Syksyn kisakausi käyntiin

Elokuun puolivälissä polkaistiin syksyn kilpailukausi käyntiin Helsinki Openissa. Kilpailuun osallistui erältä 20 kilpailijaa neljän valmentajan johdolla. Kilpailupäivä oli pitkä (päättyi klo 22), mutta onnistunut. Erän Karate oli paras suomalainen seura kilpailussa! Jokainen kilpailija ja valmentaja sai hyvää oppia seuraavia koitoksia varten.

Remonttia, remonttia, remonttia

Pääsimme osaltamme käynnistämään uuden salin remontin ja kunnostuksen elokuun alussa. Tatami saapui tilaan elokuun alussa ja salin laittaminen alkoikin tatamin asentamisella. Lisäksi vapaaehtoiset ovat uurastaneet mm. pukuhuonetilojen, tatamialuuen ja varaston säilytyksen kimpussa, väliverhon asentamisessa ja tilan turvallisuuden ja viihtyisyyden parantamisessa. Lisäksi olemme siirtäneet harjoitteluvälineitä ja varastoa uuteen saliin. Sekä siivonnut ;)

Paljon on työtä tehty, mutta vielä on työtä edessä. Ennakkoavajaisia vietetään lauantaina.

Haluan esittää suurkiitoksen kaikille vapaaehtoisille, jotka olette antanut panoksenne uuden salin eteen!

Kausi käynnistyy ensi viikolla ja se tarkoittaa itselläni 9-16 viikottaisen harjoituksen ohjaamista/valmentamista. Määrä maksimiviikoilla on tuplasti enemmän aiempaan ;) Innolla odotan tulevaa syyskautta ja uuden salin mahdollisuuksia sekä uusia tuntejamme.

Haluankin toivottaa kaikille erinomaista tulevaa syyskautta! Tulkaa rohkeasti kokeilemaan uusia tunteja ja harjoitusryhmiä.


Takaisin