15.04.2019

Karaten SM-kilpailuista 18 mitalia Tapanilan Erä Karate ry:lle

Karaten Suomenmestaruuksista kamppailtiin Hämeenlinnan Elenia areenalla 13.4.2019. Erältä kilpailuun osallistui 18 kilpailijaa, 5 valmentajaa ja kilpailun ylituomari. Kilpailuun osallistui reilut 270 kilpailijaa 35 eri seurasta. Kotiintuomisina oli 18 mitalia, joista neljä oli kultaista.

Menestystä monella rintamalla

Valmennuksen oli mukava huomata, että SM:ssä menestystä tuli niin katassa kuin kumitessa ja myös eri ikäluokissa alle 14-vuotiasta aikuisiin.

Mestaruudet nappasivat nimiinsä katassa (liikesarja) Ellinora Vaara U18 kata ja miesten joukkuekata. Kumitessa mestaruudet nappasivat Hanan Lafghani U14 +47kg ja U14 tyttöjen joukkue.

Hopeaa eräläiset napsivat yhdeksän kertaa. Ensi vuodelle on mukavasti haastetta, että näistä suurin osa saadaan kirkastettua kullaksi.

Moninkertaiset SM-mitalistit

Päivän aikana useamman mitalin metsästivät katassa Luka Liikka ja Teo Lappalainen. Pojat ottivat hopeaa ja pronssia U18 ikäluokassa ja mestaruuden miesten joukkuekatassa.

Linnea Salojärvi oli pronssilla U16 katassa ja nappasi hopeaa U16 -47kg sarjassa.

Nina Uusi-Esko nappasi hopeaa U21 avoimesta sarjasta ja naisten joukkuehopeaa. Sonja Voutilainen nappasi naisten -68kg sarjan hopeaa ja oli Ninan kanssa joukkueella hopealla.

Tulokset

SM-kilpailut nähtävissä Ruutu Plussalla.

Kuva: Katamitalistimme


Takaisin