20.12.2016

Erän karatejaoksen kidisen ja junioreiden kaudenpäätöskisat 17.12.

17.12.2016 käytiin Erällä karatejaoksen kidisen ja junioreiden kaudenpäätöskisat. Osallistujia oli oikein mukavasti, suurimpien sarjojen ollessa taitorata ja pyykkipoikaottelu. Kaikissa sarjoissa nähtiin aivan huikeita suorituksia ja ihailtavaa innokkuutta sekä tsemppariasennetta.

Erityisen ilahduttavaa oli ensikertalaisten määrä, heitä kun oli paikalla todella paljon. Vaikka pettymyksiltä ei kisoissa koskaan täysin vältytä, lienee turvallista sanoa, että useimmille jäi kisoista oikein mukava muisto - etenkin kun kaikki osallistujat palkittiin lopuksi diplomien lisäksi mitalilla ja pienellä palkintopussukalla. Glögiä ja pientä naposteltavaa riitti kisaajien lisäksi vanhemmillekin.

Tapahtumaa oli toteuttamassa iso joukko eräläisiä harrastajia, ja kisat antoikin vanhemmille junioreille hienon mahdollisuuden harjoitella m.m. toimitsijan, tuomarin ja huoltajan tehtäviä. Kisajärjestelytaitoa päästäänkin seuraavan kerran näyttämään yhdessä Lahden ja Lohjan kanssa järjestettävissä ystävyyskisoissa 28.1.2017, ja tosipaikassa syksyllä 2017, kun karatejaos järjestää Erällä hieman isommat kisat: kansainvälisen Finish Open Cupin.

Meille väistyville juniorivastaaville kisat olivat samalla jäähyväistapahtuma, koska vuodenvaihteesta lähtien tapahtumia järjestänee uusi lajipäällikkö - toki edelleen vapaaehtoisten avulla. Tästä on mukava jäädä hyvin ansaitulle joulutauolle! Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta ja tapaamisiin tatamilla taas ensi vuonna!

Oikein hyvää joulua ja treeni-iloa uuteen vuoteen!

T. Tuuli ja Katja S

 


Takaisin