05.03.2020

Blogi: lajipäällikön helmikuun terveiset

Kuun alussa itse täytin pyöreitä. Neljäkymmentä tuli täyteen elämää 2.2. Toimiston seinää koristaakin synttärikortti, jota palaan katsomaan, kun haluan hymyn huulille. Mahtavaa kuinka laji on tuonut upeita ihmisiä ympärilleni.

Helmikuu jatkui synttäriteemalla myös toisella viikolla. Aino 8vee juhli salillamme ensimmäisiä karatesynttäreitä, joita pääsin ohjaamaan. Ainon juhliin osallistui kokonainen koululuokka ja meno oli sen mukaista ;).

Helmikuussa odoteltiin myös talven saapuvan - turhaan. Hiihtolomaleiri pidettiin nyt neljättä kertaa ja ensimmäistä kertaa ilman lunta. Leirin toteutuksesta vastasi tällä kertaa liikunnanohjaajaopiskelija, Pinja. Hän ja Elise ohjasivat suurimman osan leirin harjoituksista. Minä pääsin helpolla valvoen ja pitäen kuria ;). Mahtavaa on huomata, miten seuran junioreista on kasvanut upeita nuoria aikuisia.

Helmikuun aikana työstin isosti Kaupungin tukihakemusta sekä edistettiin tulevia kevään tapahtumia. Helsingin Kaupunki on seuramme suurin tukija ja tukihakemus tuli lähettää kuun puoliväliin mennessä. Nyt odotellaan päätöksiä huhtikuun lopulle...

Hallitus kokoontui kuun viimeisenä päivänä. Toimin hallituksessa sihteerinä, mikä tarkoittaa kokousten valmistelua sekä pöytäkirjan laatimista kokouksen jälkeen.

Leiri-viikon lisäksi ohjauskertoja helmikuuhun mahtui 30. Lisäksi keskustelin suurimman osan kilpailijoistamme kanssa lyhyesti heidän tavoitteistaan ja motivaatiostaan.


Takaisin