09.05.2019

Lähes 50 lahjoittajaa mukana Oma Sali -projektissa!

Oma Sali -projektissa eletään mielenkiintoisia hetkiä, kun kiinteistössä käynnissä oleva linjasaneeraus on lähes valmis. Odotamme samalla Kaupungilta päätöstä käyttötarkoituksenmuutokseen, jotta pääsisimme vuokranantajan kanssa toteuttamaan linjasaneerauksen valmistuttua muutostöitä - kaupasta liikuntatilaksi. Aikataulu tulee olemaan tiukka, jotta syyskausi saadaan käynnistymään uusissa tiloissa.

Lahjoituskeräyksessä kasassa reilut 40% tavoitteesta

Lahjoituskeräys tavoitteesta on kasassa reilut 40%, eli reilut 10.000 eur. Lahjoittajia on lähes 50, joista yrityksiä on 10 ja yksityishenkilöitä noin 40. Iso kiitos jo lahjoittaneille!

Lahjoituskeräys on mahdollistanut vuokravakuuden (10.500 eur) tallettamisen. Seuraavaksi hankittavana on tatami ja tatamin alunen. Lahjoituksina olemme saanut jo nyt erittäin paljon tilaan asennettavia tarvikkeita, kuten mattoja, pattereita ja harjoitusvälineitä.

Mosa Herää -tapahtumassa mukana ensimmäistä kertaa

Olimme 5.5.2019 ensimmäistä kertaa mukana Mosa Herää -tapahtumassa Tapanilan torilla. Tapahtuman organisoi Tapanilan yhteisö ja Karaten organisoinnista vastasivat Jaana, Leena, Nea ja Jyrki. Mukana oli lisäksi tapahtumassa apuna harrastajiamme, kisaajiamme sekä vanhempia - iso kiitos kaikille onnistuneesta päivästä!

Mosa Herää -tapahtumassa pääsimme esittelemään lajiamme nuorten toimesta sekä seuraamme aikuisten toimesta. Tapahtumassa meillä oli myynnissä mm. lohisoppaa, herkkuja sekä arpajaiset. Kaikki lahjoituksina!

Syksylle tulossa mielenkiintoista lisää harjoitteluun

Syksyn harjoituskalenteri viimeistellään 28.5.2019 ohjaajien tapaamisessa. Tämän jälkeen pyrimme julkaisemaan uuden kausikalenterin mahdollisimman pian.

Uutta on tulossa mm. senioritoiminnan käynnistymisen muodossa ja aamutreenien muodossa. Lisäksi käynnistämme perhekarateen sekä aamupäivä- että alkuiltaryhmän. Aikuisille ja junioreiden vanhemmille on tulossa lisää harjoittelumahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia harjoitusuutuuksia. Syksyllä näemme, miten nämä otetaan harrastajien keskuudessa vastaan.