01.02.2019

Blogi: lajipäällikön tammikuun terveiset

21.12.2018 perustettiin Tapanilan Erä Karate ry. Uusi yhdistys toteuttaa Tapanilan Erä ry Karatejaoksen toimintoja jatkossa. Uuden yhdistyksen perustaminen on työllistänyt vahvasti minua ja hallitustamme tammikuussa. Hallituksen kanssa työstimme uudelle yhdistykselle mm. säännöt, hakeuduimme yhdistysrekisteriin, haimme Y-tunnuksen ja avasimme pankkipalveluita sekä valmistelimme Helsingin Kaupungin tukihakemusta ja sovimme yhdistyksen kirjanpidosta. Yllättävää, näistä haastavimmaksi osoittautui pankkipalveluiden avaaminen ;) - ehkä piakkoin palvelut pelittävät - Kiitos Dansken.

Iso kiitos asioiden etenemisestä hallituksellemme (Petri, Nea, Sanna ja Jyrki)!

Tammikuussa käynnistyi Karaten harjoitukset 7.1.2019 ja uudet kurssit käynnistyivät 14.1.2019

Itse ohjaan maanantaisin Vantaan Tammistossa uutta perhekarate- ja kids-ryhmää. Kids-ryhmässä minulla on apunani Teo. Tiistaisin ohjaan Kartanonkosken koululla URHEA yläkoulun yleisvalmennusta aamuisin. Noin kerran kuussa ohjaan tiistai-iltaisin dan-harjoituksia ylimmille vöille ja dan-kokeisiin tähtääville ohjaajillemme. Keskiviikkoisin ohjaan Juuson kanssa puoliksi ylempien junnujen treenejä ja junnujen kisakumiteharjoitusta. Torstaisin ohjaan Jussin kanssa puoliksi Maatullin alakoululla karatekerhoa.

Maanantaisin meillä pyörii parhaimmillaan 4 eri harjoitustapahtumaa samanaikaisesti! Tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin meillä on niin ikään useampi ryhmä harjoittelemassa samanaikaisesti eri tatameilla. Torstaisin ja perjantaisin pyöritämme yhtä harjoitustapahtumaa kerrallaan. Tämä ei olisi mahdollista ilman osaavaa ja sitoutunutta ohjaajaporukkaamme!

HEL Open kruunasi tammikuun

Kuva: Mikko Rajala

Kilpailun organisaatiotoimikunta (Minna, Tiina, Riikka, Outi, Joni, Tero, Jyrki, Bifi, Jussi ja Pepe) työskentelivät vuoden päivät kanssani tavoitteena 12.1.2019 kilpailutapahtuma ja sen onnistuminen. Iste kilpailutapahtumassa, sen rakentamisessa ja purkamisessa työskenteli 50!! vapaaehtoista.

Kuva: Mikko Rajala

Olen/olemme saanut PALJON kiitosta onnistuneiden kisojen järjestämisestä niin kilpailijoilta, tuomareilta kuin seuramme vapaaehtoisilta. TE teitte päivästä onnistuneen! Kotimaiset ja ulkomaiset vieraamme kokivat tervetulleiksi mm. ystävällisen ja kielitaitoisen vastaanottomme vuoksi.

Kuva: Mikko Rajala

Tapahtuma on kerännyt upeasti näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa kuin myös ´perinteisillä´medioillakin. Upeat kuvaajan ottamat kuvat https://www.liekeissa.com/Karate-HEL-2019/ -sivustolla ovat keränneet yli 200.000 (!!) katsomiskertaa.

Kuva: Mikko Rajala