06.05.2019

Blogi: lajipäällikön huhtikuun terveiset

Tuntuu kuin toistaisin itseäni, uusi salihanke ja uuden yhdistyksen asiat ovat pitäneet minut kiireisenä myös huhtikuussa. Juuri ennen Pääsiäistä saimme toimitettua Kaupungille käyttötarkoituksenmuutoshakemuksen. Tilahanke -tiimi on työskennellyt ahkerasti ja hankkinut mm. uusia yhteistyökumppaneita seurallemme.

Kisakauden pääkisat kisattiin Hämeenlinnassa SM:n merkeissä

18 eräläistä osallistui Karaten SM-kilpailuihin. Eräläinen palkittiin 18 kertaa SM-mitalilla. Tämä on seurahistorian paras saavutus (v. 2018 13 mitalia). Itse toimin kilpailussa ylituomarina.

Sensei Bob Nash vieraili Tapanilassa

Saimme kuun lopulla Bob Nashin (7.dan) vieraaksemme aikuisten harjoituksiin. Oli ilo huomata miten paljon seuramme aikuisia oli halukkaita osallistumaan Sensei Bob Nashin harjoituksiin. Oli mukava mahdollistaa erikoisharjoitukset seuran kaikille halukkaille aikuisharrastajille. Ylemmät vyöt jatkoivat Sensein johdolla viikonlopuksi Lohjalle seminaariin. Seuraavan kerran Sensei Bob Nash saapuu Tapanilaan 25.-27.10.2019 - laitathan kalenteriin jo nyt!

Kesän ja syksyn suunnittelua

Huhtikuussa suunnittelin kesätoimintaa ja varasin harjoitustilat näitä ja kesäleiriejä varten. Lisäksi katse ja suunnitelmat tähdättiin myös syksyyn vahvasti. Syksyn harjoituskalenteri rupeaa olemaan viimeisiä silauksia vaille valmiina. Vielä, kun saadaan varmuus syksyn harjoitustilasta, niin syksyn lukkari voidaan julkaista.

Pääsimme seurana mukaan ESLU (Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu) hankkeeseen OppienAktiiviseenArkeen (OOA). Hankkeen aloituskokous oli kuun alussa. Syksyllä on tiedossa tämän osalta mielenkiintoista toimintaa ja vähän liikkuvien aktivointia liikkumiseen. Hankeessa on minun apuna Niko Koivula.

Kuukauteen mahtui lisäksi 23 ohjaustapahtumaa seuralle. suurinosa ohjauksistani toteutan muualla kuin Tapanilassa mm. Tammistossa, Pakilassa ja Puistolassa.