Erän Karate -rahasto - Tukea vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamiseen

Erän Karate -rahasto - Tukea vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamiseen

Esite - saa jakaa vapaasti

Mikä on Erän Karate -rahasto?

Haluamme seurana tukea vähävaraisia perheitä tarjoten mahdollisuuden hakea harrastustukea seuran harrasterahastosta (Erän Karate -rahasto).

Ketkä voivat hakea tukea?

Tuemme vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmaksuja sekä harjoitusvälinehankintoja. Lisäksi tuemme vähävaraisille perheille kilpailutoiminnan kuluja, kuten osallistumismaksuja ja kilpailumatkojen kuluja. Erän Karate -rahastosta tuetaan alle 21-vuotiaiden harrastamisen kuluja. Vähävaraisuuden arvioiminen perustuu hakijoiden hakemuksessa taloudellisesta tilanteestaan kertomaan.

Rahastoa hallinnoivat lajipäällikkö Maija Laaksonen sekä Tapanilan Erä Karate ry:n hallituksen jäsenet Eetu Ahonen ja Satu Oinonen. Tuen saaneita tahoja ei julkisteta. Ainoastaan seuran hallitus saa asiasta tiedon luottamuksellisesti, jotta tuki voidaan huomioida kausimaksujen laskutuksessa. Rahaston haku on avoin kaikille harrastajillemme ja harrastajaksi haluaville alle 21-vuotiaille. 

Koska tukea voi hakea?

Tuen hakuajat ovat elokuussa ja joulukuussa. Tuet maksetaan syyskuussa ja tammikuussa kohdistettuna alkaneen kauden kausimaksuihin tai kilpailukuluihin. Tukea haetaan vapaamuotoisella sähköpostihakemuksella: erankarate@gmaill.com.

Sinustako karatekummi? 

Erän Karate -rahastoon voi lahjoittaa kuka tahansa haluamansa summan ympäri vuoden. Kuka tahansa henkilö, yritys tai yhdistys voi lahjoittaa itse haluamansa summan Erän Karate -rahastoon. Lahjoitetut rahat menevät lyhentämättömänä Erän Karate -rahastoon vähävaraisten perheiden lasten- ja nuorten harrastusmaksujen tukemiseen. Lahjoituksia voi tehdä koska tahansa haluamanaan aikana täysin nimettömästi. Lahjoittajien nimiä tai tietoja ei julkaista. 

Kaikki Erän Karate -rahaston lahjoitukset tehdään seuraavilla maksutiedoilla: 

Saaja: Tapanilan Erä Karate Ry 

Tilinumero: FI95 8146 9710 2349 06 

Viite: 857583  

Rahankeräyslupa: RA/2022/1158. Lupa alkaen 18.8.2022.