JKF Wadokai Branch: Tapanilan Era 

Seuramme sai vuonna 2015 oman Branch statuksen JKF (Japan Karate Federation) Wadokai organisaatiossa. Tämä tarkoittaa, että jäsenemme voivat olla tyylisuunnan katto-organisaation jäseniään oman seuran kautta. Lisäksi tämä tarkoittaa, että voimme pitää omia mustan vyön kokeita 3. daniin asti seurassa. Lisäksi jäsenemme voivat aktiivisesti osallistua ympäri maailman JKF Wadokain leireihin sekä vyökokeisiin.

Wadokai-järjestön jäseneksi voi halutessaan hakea seuraavalla hakemuksella. Täytä hakemus, tulosta se paperille ja jätä se ohjaajalle. Hakemukset toimitetaan Japaniin noin kerran puolessa vuodessa. Japanissa tapahtuvan rekisteröinnin jälkeen, hakijalle toimitetaan Wadokai-järjestön kortti, joka toimii vahvistuksena järjestön jäsenyydestä. Hakemuksen hinta on 3000 jeniä eli noin 25 euroa, joka laskutetaan kulloinkin voimassa olevan valuutanvaihtokurssin mukaisesti MyClubin kautta. Hakemus on tehtävä viimeistään, kun aikuisharrastaja osallistuu JKF Wadokai dan-kokeeseen.

Wadokai-jäsenyyttä tarvitaan esim. Wadokai-järjestön leireille tai vyökokeisiin osallistumisessa. Jäsenyyttä ei tarvitse Tapanilan Erän karaten itse pitämissä harjoituksissa tai värivöiden vyökokeissa.

Huomioithan, että osallistuaksesi dan-kokeeseen, tulee sinun informoida tästä pääopettajaa. 

Halutessasi harjoitella toisen branchin harjoituksissa, tulee asiasta sopia pääopettajan johdolla toisen branchin pääopettajan kanssa.

Tapanilan Erä JKF Branch säännöt

Wadokai-jäsenyyshakemus

Wadokai-jäsenyyshakemuksen täyttämisohjeistus