Nuorten EM 2021 Ryhmä

Suomen Karateliitto järjestää vuonna 2021 nuorten Euroopanmestaruuskilpailut Suomessa. Kilpailuun voi osallistua ensimmäisenä kilpailupäivänä 14-20-vuotiaat karatekat. Jokaisessa kilpailusarjassa voi olla yksi karateka per osallistuva maa.

Tapanilan Erä Karate ry päätti elokuussa 2015 perustaa nuorten EM2021-ryhmän. Ryhmän tavoitteena on saada mahdollisimman moni Erän Karatejaoksen kilpailija edustamaan Suomea kotikisoissa.

Ensimmäiset nimetyt urheilijat

Tapanilan Erä Karate ry nimesi elokuussa 2015 ryhmään kolme kilpailijaa. Ohessa voit lukea NEM2021 ryhmäläisten mietteitä karatesta ja tutustua kisaajiin:

Ronja Piironen kata ja kumite

Luka Liikka kata ja kumite

Ben Parikka kata ja kumite

Lumi Mäkelä kumite

Kuvassa vasemmalta: Luka Liikka, Ben Parikka ja Ronja Piironen

1.1.2018 Joukkueeseen nimettiin uusia kilpailijoita

Tapanilan Erän Karatejaoksen kilpailutoiminnan kasvaessa ja laajetessa pystyimme nimeämään NEM2021 -joukkueeseemme uusia kilpailijoita, jotka ovat osoittaneet sitoutumista tavoitteelliseen harjoitteluun ja kilpailemiseen. Henkilökohtaisesti nimesimme uusiksi kilpailijoiksi joukkueeseeen Lumi Mäkelän (kumite) ja Teo Lappalainen (kata). Lisäksi nimesimme tyttöjen katajoukkueen (Ronja Piironen, Ellinora Vaara, Ella Mäkelä ja Sanja Pesonen) sekä poikien katajoukkueen (Luka Liikka, Teo Lappalainen, Ben Parikka ja Aapo Kirjavainen) ryhmään.

Tavoitteena on kasvattaa ryhmää sitä mukaa, kun uusien nuorten kiinnostus kilpailemiseen lisääntyy. Kilpailusarjoja kotikisoissa tulee olemaan yli 20, joten ryhmään mahtuu hyvin kisapaikan tavoittelijoita.

Tulevaisuudessa tavoitteena on tarjota ryhmän jäsenille henkilökohtaisempaa ohjausta harjoitteluun.