01.08.2016

Välipalakurssille mahtuu vielä mukaan!

Lisätietoja: Katja S, 050-403 5450 tai katja@nos.fi

Paikoillanne, valmiina, keittiöön!

Karatejaoksen 12-18 v nuorille suunnatulla kurssilla opetellaan valmistamaan ravitsevia, monipuolisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja. Kurssi kestää 2½-3 tuntia ja sen aikana käydään läpi ravitsemusasioita ja kurssimateriaalina toimii välipalaohjeita sisältävä vihkonen, jonka jokainen saa mukaansa. Välipalojen valmistamisen lisäksi kurssilaiset huolehtivat keittiöpisteidensä siistimisestä. Tavoitteena on innostaa nuoria terveellisten välipalojen tekemiseen ja nauttimiseen sekä tarjota mielekästä ja mukavaa yhdessä tekemistä.

Kurssi on osa urheilevien nuorten (12-18-v.) ravitsemukseen keskittyvää Paikoillanne, valmiina, keittiöön -hanketta, jonka tarkoituksena on antaa nuorille tietoa ja käytännön välineitä omasta, liikuntaa tukevasta, ravitsemuksesta huolehtimiseen. Hanke toteutetaan mm. välipalakursseina ja tietoiskuina. Välipalakurssit toteutetaan yleensä nuorille ja tietoiskut nuorille sekä aikuisille yhdessä.

Toiminta rahoitetaan Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.
Mukaan mahtuu 14 ensin ilmoittautunutta. Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä! Mukaan sisätossut ja pitkähiuksisilla ponnari, essun saa paikan päällä lainaksi!

 


Takaisin