04.03.2018

Erän karatekoille menestystä Tallinnan Bulldog Cupista

Tallinnassa 3.3.2018 järjestettyyn Bulldog Cupiin osallistui Erältä Ellinora Vaara (kata ja kumite U16 sekä kata U18), Luka Liikka (kata U16 ja U18), Nina Uusi-Esko (kumite -61kg ja avoin) sekä Sonja Voutilainen (kumite -68kg ja avoin). Valmentajana matkassa oli Nea Vallenius. Kilpailupäivä oli onnistunut ja eräläiset nappasivat kuusi mitalia Tapanilaan. Mitalitaulukossa Tapanilan Erä oli jaetulla 14. sijalla. Suomalaisista seuroista Erä oli toiseksi paras.

Kilpailupäivä käyntiin katalla

Kilpailupäivä käynnistyi liikesarjalla, eli katalla. Nuoret kataajamme suorittivat tasollaan ja Ellinora sekä Luka nappasivat pronssiset mitalit. Ellinora nappasi pronssin ikäluokkaa ylempää, eli alle 18-vuotiaista ja Luka puolestaan omasta ikäluokastaan, eli alle 16-vuotiaista.

Aikuisten sarjat käytiin illalla

Nina Uusi-Esko oli päivän menestyksekkäin eräläinen. Hän voitti naisten -61kg sarjan ja oli naisten avoimessa sarjassa hopealla. Sonja Voutilainen nappasi naisten -68kg sarjassa hopeaa ja naisten avoimesta pronssia. Molemmat kilpailijamme taipuivat samalla latvialaiselle kilpailijalle avoimessa sarjassa.

Kaikille neljälle kilpailijallemme tuli paljon otteluita päivän aikana. Seuraavaksi Ellinora ja Luka suuntaavaat Tukholmaan kilpailemaan 10.3.2018. Kaikki neljä nähdään viikkoa myöhemmin Orimattilassa kilpatatameilla.

Tulokset